توصیه هایی برای حفظ سلامت زائران اربعین حسینی-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

توصیه هایی برای حفظ سلامت زائران اربعین حسینی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: پیاده روی اربعین حسینی امسال مصادف است با فصل پاییز و آغاز سرما و این امر مخاطرات بالقوه‌ای را برای زائران حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در بر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 12
کد خبر: ۲۴۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر فاطمه ویزشفر، با اشاره به همزمانی ایام پیاده روی اربعین حسینی و فصل پائیز، گفت: از طرفی با توجه به وجود برخی بیماری‌های بومی کشور عراق، باید زائران نکاتی را رعایت کنند تا با کمترین مشکل این سفر معنوی به سرانجام برسد.

 

او خاطرنشان کرد: در این زمینه رعایت بهداشت فردی بسیار مهم بوده و می تواند از بروز ابتلا به بیماری‌های عفونی جلوگیری کند. بنابراین لازم است زائران از نخستین لحظه سفر تا زمانی که به ایران بازمی گردند در رعایت دقیق بهداشت فردی کوشا باشند.

 

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: شست و شوی مکرر دست‌ها با آب و صابون می‌تواند برای جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌های عفونی، به ویژه عفونت های تنفسی مفید باشد.

 

او با اشاره به لزوم مصرف غذای سالم، گفت: با وجودیکه کاروان‌ها و موکب‌های برپا شده برای حفظ ایمنی و بهداشت آب، موادغذایی و اسکان زائران تلاش می‌کنند، اما افراد هم باید مراقبت لازم را لحاظ کرده و تنها از موادغذایی و آبی استفاده کنند که از سلامت آن اطمینان دارند.

 

ویزشفر ادامه داد: استفاده از وسائل حفاظت فردی نیز بسیار مهم است؛ اگر زائری دچار سرماخوردگی یا آنفولانزا شد، باید از ماسک استفاده کند؛ البته استفاده از ماسک در افراد سالم هم از ابتلا به بیماری تنفسی آنفولانزا پیشگیری می کند.

 

او همراه داشتن لباس مناسب را مورد تاکید قرار داد و گفت: در طول سفر، نیروهای بهداشت و درمان همراه با کاروان ها و در موکب های مختلف حضور دارند و توصیه های بهداشتی را ارائه می دهند، اما رعایت بهداشت فردی نیز باید مورد توجه قرار گیرد. چرا که خود افراد در سلامت خود نقش اساسی را ایفا می کنند.

 

او ادامه داد: افرادی که دارای بیماری های مزمن بوده و دارو مصرف می کنند، به اندازه کافی دارو به همراه داشته باشند، هر چند در طول مسیر موکب های بهداشتی درمانی، خدمات دارویی نیز ارائه می دهند، اما لازم است زائران داروی موردنیاز خود را به همراه داشته باشند.

 

این استاد دانشکده پرستاری و مامایی شیراز گفت: بیماران مبتلا به دیابت، بیماری های قلبی و فشارخون بالا در صورت تمایل به شرکت در این آئین، مذهبی، داروهای خود را به اندازه کافی همراه داشته باشند و مصرف به موقع آن را فراموش نکنند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار